Виктория Петрова Immediate Edge мнения – мошенничество или законный? Огромен скандал: Ръководството на bTV отказва да даде коментар за своята служителка Бесте СабриGuest Post

Огромен скандал: Ръководството на bTV отказва да даде коментар за своята служителка Бесте Сабри

По време на прякото предаване на шоуто “Тази събота и неделя” избухва сериозен скандал между водещата Бесте Сабри и гостуващата Виктория Петрова. По време на разгорещената дискусия Бесте Сабри поставя под съмнение истинността на думите на Виктория Петрова, наричайки я лъжкиня директно пред очите на хиляди зрители на живо. В отговор на инцидента ръководството на телевизионния канал решава да премахне интервюто от ефир, като отказва да коментира ситуацията и поведението на водещата Бесте Сабри.

Въпреки всички затруднения нашата редакция реши да публикува това интервю:

Бесте Сабри: “Вие на практика не работите – никога няма да повярвам, че живеете на една заплата! Преди една година карахте стара кола и живеехте в малък апартамент. Как успяхте да промените всичко това?”

Виктория Петрова: “Само преди една година? И за мен това беше като предишен живот! Сега живея в провинциална вила, преди месец си купих апартамент под наем, а от старата си кола се отървах отдавна – сега карам нов Land Rover. Но работя много, така че не ме обвинявайте, че съм мързелива. Разбирам изненадата ви, но ви съветвам да започнете да водите различен начин на живот”.

Бесте Сабри: “Лесно ви е да раздавате съвети! И на мен ми се налага да се мъча всеки ден на работа, за да изхранвам семейството си. И знаете ли какво? Така или иначе винаги ми липсват пари”.

Виктория Петрова: “А какъв е проблемът да започнете да мислите по различен начин? Просто приемете идеята, че работата не е единственият начин да се печелят пари. Когато някой ми каже, че просто съм късметлийка – се смея, защото днес в интернет има всичко нужно, за да забогатееш, без да ставаш от дивана”.

Бесте Сабри: “Значи искате да кажете, че всеки може да печели пари като вас? Не мога да повярвам на това, което казвате…”

След тази фраза Виктория Петрова много се ядоса и започна да спори с Бести Сабри, докато й показваше нещо на нейния телефон.

Виктория Петрова: “Не ми вярвате? Дайте ми 475 лева и за 3-4 месеца ще превърна в милион! Всичко зависи от вас – от това дали го искате, или не”.

Бесте Сабри: “Всички зрители видяха, че ми показахте уебсайта, където изкарвате тези пари, камерата ! Защо направихте това на живо по телевизията? Това може да навреди на страната”.

Виктория Петрова: “Не ме превръщайте в чудовище, искам да направя всичко по силите си и да отворя очите на хората за истината. Защо някой да се притеснява от допълнителния доход?”

Бесте Сабри: “Помислете: ако всички започнат да забогатяват, кой ще работи в болниците, училищата, магазините и фабриките? Какво бихте казали на това?”

Виктория Петрова: “Мисля, че хората трябва да имат избор как да изкарват парите си – като работят здраво цял живот или като прекарват по един час на ден, седнали в леглото. Ако не вярвате на това, което казвам, вижте сами. Дайте ми телефона си и аз ще ви регистрирам в платформата Immediate Edge. Нека зрителите на живо да разберат, че това е възможно за всички и пасивният доход е достъпен за всеки”.

Бесте Сабри подаде смартфона си, след което Виктория Петрова регистрира акаунт за Бесте Сабри в платформата на . Пет минути по-късно Виктория Петрова върна телефона на Бесте Сабри.

Виктория Петрова: “Току-що ви регистрирах в платформата Immediate Edge и направих минимален депозит – размерът му е само 475 лева. Нека след половин час да проверим колко пари успяхте да спечелите пасивно на тази платформа”.

Бесте Сабри: “Добре, нека да проверим. Но колко наистина можеш да спечелите от нея? А какво да кажем за хората, за които 475 лева са голяма сума? Или смятате, че всеки разполага с тези пари?”

Виктория Петрова: “Когато разбрах за Immediate Edge, аз самият нямах никакви допълнителни пари, защото бяхме в период на пандемия и доходи почти липсваха. Трябваше да използвам старата си кредитна карта и оттам започна всичко”.

Следващият половин час от интервюто премина в обсъждане на работата и спомени за работата в телевизията по време на пандемията. След дълъг разговор Виктория Петрова се върна отново към темата за пасивния доход.

Виктория Петрова: “Нека да проверим сметката ви! Колко успяхте да спечелите за тези 30 минути, докато разговаряхме?”

Бесте Сабри отвори акаунта в платформата Immediate Edge и беше изумена. Само за 30 минути програмата направи 3 сделки: една от тях донесе малък доход, но другите две донесоха добри печалби. Балансът нарасна от 475 лева на 695 лева.

Бесте Сабри: “220 лева нетна печалба! Това е невероятно!”

Виктория Петрова: “А сега си представете колко пари ще има в сметката след един месец. Само за един месец тези 475 лева могат да се превърнат в 11000 лева или 14000 лева! Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате чрез , да изчакате обаждане от мениджъра на платформата Immediate Edge, за да активирате сметката си и да депозирате 475 лева”.

Бесте Сабри: “Това звучи интересно! Но все още не съм сигурен, че тази информация трябва да е достъпна за всички…”

Виктория Петрова: “Това е само ваше мнение, запазете го за себе си. Не се чувствам неудобно да споделя тази информация, ако тя може да помогне на други хора”.

Ако имате щастието да прочетете тази статия, моля, имайте предвид, че скоро тя може да бъде изтрита, както се случи с това телевизионно предаване. Така че, запазете си към Immediate Edge, който беше предоставен от самата Виктория Петрова за нашия редакционен екип.

Някой от нашите новинарски редактори реши да изпробва тази платформа и написа подробен доклад, в който описва опита си.

Панайот Горанов – редактор програма

Ден 1

“Първото ми впечатление беше, че няма да е толкова просто. Въпреки това, наистина исках да проверя дали е така. Трябваше да използвам кредитната си карта, защото нямах достатъчно пари, за да направя минималния депозит в хода на разследването си. Успешно инвестирах 475 български лева и зачаках да видя какво ще се случи.

Когато нищо не се случи, си помислих, че съм бил измамен. След няколко минути обаче алгоритъмът започна да работи. Зарадвах се, но след това видях статистиката – първата ми сделка не беше печеливша с минус от 26 български лева!

Имаше няколко загуби през първите няколко минути от работата на тази платформа. Обаче следващата сделка, както и четирите след това, ми помогнаха да спечеля повече пари. За няколко минути балансът ми се увеличи от 475 на 551!”

Ден 2

“Първото нещо, което направих сутринта, беше да проверя баланса си, който показваше 958 лева! Само за един ден балансът ми се удвои. Макар че исках да изтегля печалбата си, реших да изчакам една седмица”.

Ден 7

“Цяла седмица не съм проверявал баланса си в платформата Immediate Edge. Беше ми някак трудно, защото се страхувах, че парите ми вече не са там.

Още щом се върнах в офиса, видях, че почти 85% от сделките са печеливши. Имаше други 15%, които не работеха. Независимо от това, всичко се отплати. Сега имам 5046 лева в баланса си! Изтеглих 5000 лева от сметката си, за да купя подарък за съпругата си. Всичко се случи много бързо, в рамките на един час, а останалите пари продължиха да ми носят приходи”.

Прилагам банковото извлечение:

“Нищо не е по-добро от ! Ако не бях изтеглил печалбите си, тези 475 лева щяха да са се превърнали в един милион за 11 седмици”.

Кратки инструкции как да започнете да печелите на

  • Използвайте , предоставена от Виктория Петрова.
  • Заредете баланса си. Минималният депозит, за да стартирате програмата, е 475 лева.
  • Контролирайте печалбите си с помощта на личен асистент.
  • Изтеглете доходите си от всяка банкова карта.