Erling Haaland Immediate Cipro Pro Anmeldelser – Svindel eller legitimt? Guest Post

Norges Bank saksøker Erling Haaland for uttalelser i direktesendt TV-program TV

Den sjokkerende sannheten ble avslørt under en direktesending, og Erling Haaland angret på det. Men det var for sent.

Skandalen så dagens lys da Erling Haaland avslørte sin hemmelighet ved et uhell under en direktesending. Erling Haalands «uheldige» ord ble fanget opp av mange seere som begynte å sende meldinger rundt. Som et resultat ble programmet avbrutt av Norges Bank, som krevde at programmet skulle stoppes umiddelbart.

Vi fikk overbevist regissøren av “God Morgen Norge” om å gi oss en kopi av programmets opptak. Vennligst merk at denne artikkelen, så vel som direktesendingen, kan bli slettet snart. Derfor anbefaler vi at du besøker  som Erling Haaland selv har gitt oss tilgang til, hvis du tilfeldigvis leser denne artikkelen.

Erling Haaland og Dennis Siva snakker om Immediate Cipro Pro

Erling Haaland slettede intervjuet, som alle banker er redde for

Erling Haaland: “La meg si det sånn: for å være rik, trenger du ikke å jobbe. Og når du forstår dette, får du et mer avslappet forhold til penger.”

Dennis Siva: “Lett for deg å si når du er en kjendis. Og alle andre må bruke tiden sin på jobb hver dag for å forsørge familien. Og vet du hva? Det er alltid ikke nok penger uansett.”

Erling Haaland: “Tror du ikke jeg jobber hardt nok? Eller at jeg ikke var samme som de fleste nordmenn? Hvis jeg levde på én inntekt, ville jeg aldri blitt millionær. Og når noen forteller meg at det var ren flaks, ler jeg dem opp i ansiktet, for i dag på internett finnes det nok muligheter for å bli rik uten å reise fra sofaen.”

Dennis Siva: “Så du vil si at alle kan tjene som deg? Virker usannsynlig…”

Man kunne se hvor sint Erling Haaland ble etter å ha hørt det. Hun begynte å krangle med programlederen og forsnakket seg om et smutthull som gjør henne rik.

Erling Haaland: “Tror du meg ikke? Gi meg 2510 kroner, og med -plattform vil jeg tjene på dem en million om 12-15 uker!”

Dennis Siva: “Jeg har hørt at det finnes et slikt program som bruker kunstig intelligens til å handle kryptovaluta. Nå vet alle seerne våre hva det heter.”

Erling Haaland: “Jeg betaler 50 tusen kroner nå hvis du klipper det av programmet. Jeg ville ikke si det.”

Dennis Siva: “Jeg minner om at vi er på lufta direkte. Alle seerne våre har hørt at du blir rik på . Du har ikke noe valg nå. Fortell de vanlige borgere hvordan også de kan tjene. Eller bryr ikke millionærer seg om vanlige mennesker?”

Erling Haaland: “Ikke gjør et monster av meg. Jeg skal fortelle hvordan man kan tjene penger. Men først, gi meg telefonen din og la meg investere 2510 kroner.”

Dennis Siva overleverte smarttelefonen sin, og Erling Haaland registrerte seg på denne . Etter 5 minutter ga Erling Haaland telefonen tilbake til programlederen.

Erling Haaland: “Jeg har nettopp registrert meg på Immediate Cipro Pro på telefonen din. Denne plattformen er den perfekte løsningen for de som ønsker å bli rike i en fart. Den er basert på en selvlærende kunstig intelligens som handler kryptovaluta for deg. Det vil si at du ikke trenger å forstå bitcoin eller annen digital valuta – programmet bestemmer det optimale tidspunktet for å kjøpe eller selge driftsmidler og gjør avtaler uten din hjelp. ordelen er at du ikke trenger å gjøre noe-bare gjør minst et minimumsinnskudd, vent til plattformoperatøren ringer for registrering, og programmet vil fungere på egen hånd. Jeg vil ikke bare anbefale den – jeg insisterer på at hver nordmann skal bruke denne plattformen. Og så vil du glemme én gang for alle at du trenger å jobbe.”

Dennis Siva: “Det høres veldig bra ut. Men hvor mye kan du egentlig tjene på dette?”.

Erling Haaland: “Jeg tok telefonen din for 20 minutter siden, registrerte meg på plattformen og gjorde et minimumsinnskudd bare på 2510 kroner. Se i appene nå hvor mye du kunne tjene på så kort tid.”

Dennis Siva åpnet sin personlige konto på Immediate Cipro Pro og ble overrasket. På bare 20 minutter gjorde programmet 3 transaksjoner: 1 av dem var liten, men de 2 andre ga godt overskudd. Saldoen har økt fra 2510 til 2970 kroner.

Erling Haaland: “Bare vær ærlig, hvor mye har du tjent på de siste 20 minuttene?”

Dennis Siva: “Nettofortjenesten 460 kroner. Det er utrolig!”

Erling Haaland: “Tenk deg nå hvor mye penger som vil være på kontoen din om en måned. Hvis du investerer minst 2510 kroner nå, vil de bli til 10 eller til og med 15 tusen om 4 uker. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg i  plattform, fylle opp saldo og klikke på knappen.”

Dennis Siva: “Men hvordan fungerer det?”

Erling Haaland: “Kursen på kryptovaluta skifter hele tiden, så du kan tjene gode penger på den: kjøpe når den faller og selge når vokser. Men for å forutsi kursen, må du ta hensyn til 37 økonomiske indikatorer, som fagfolk kaller “signaler”. Så  er en plattform med en selvlærende algoritme som analyserer alle de 37 variablene i sanntid. Det vil si at det fungerer raskere og mer nøyaktig enn en hel stab av finansmenn. Men det viktigste trekket ved denne plattformen er at den kan fungere i automatisk modus. Brukere trenger ikke å gjøre noe – programmet vil fungere døgnet rundt, og gir et svært høyt overskudd.”

Dennis Siva: “Hvis det er så enkelt, hvorfor fortalte du ikke om dette smutthullet før?”

Erling Haaland: “Det er greit for meg om hver enkel innbygger i Norge begynner å tjene på denne måten. Men tenk: hvis alle begynner å motta mye penger hver dag, hvem vil jobbe da? Hvorfor skulle en drosjesjåfør, en lege, en politimann eller en lærer gå på jobb når han eller hun kan tjene hundrevis av ganger mer med bare smarttelefon og fem minutter om dagen?”

Dennis Siva: “Hvor mye penger trenger du å investere for å tjene en million så raskt som mulig?”

Erling Haaland: “Start med minimumsinnskudd. 2510 kroner vil være nok til at programmet kan begynne å fungere. Hvis du ikke tar ut overskuddet, kan du tjene den første millionen på inntil 4 måneder. Men ikke tenk på det som en pille mot fattigdom. Algoritmen tar feil noen ganger, omtrent 20% av tiden. Men de resterende 80% av transaksjonene ender med overskudd.”

Dennis Siva: “Beklager, vi fikk en viktig telefon fra Norges Bank. De krevde å stoppe denne sendingen…”

Erling Haaland: “Jeg er ikke overrasket, de er redde for pengene sine. De vil ikke at vanlige mennesker blir rike i en fart. Men jeg har allerede sagt alt du trenger for å tjene penger raskt: du trenger bare internettforbindelse og en lenke til registrering. Jeg vet ikke hvor lenge dette hullet vil være åpent, men det fungerer ennå. Men jeg har hørt at om noen dager vil registrering på plattformen skje mot betaling, så jeg anbefaler å åpne en konto akkurat nå.”

Etter det ble sendingen avbrutt. Men undersøkelsen av “Kåss til kvelds” fortsatte. Vår nyhetsredaktør bestemte seg for å undersøke  selv og skrev en detaljert rapport.

Hilmar Lindberg – Nyhetsredaktør

Dag 1:

“Jeg innrømmer at jeg ikke trodde på denne plattformen i første omgang. Men jeg ville virkelig sjekke alt selv. På det tidspunktet hadde jeg ingen penger selv for et minimumsinnskudd, så jeg måtte bruke et kredittkort. Jeg investerte 2510 kroner og begynte å observere.

Og tenk dere hvor sjokkert jeg ble da ingenting skjedde etter påfyllingen. Jeg trodde jeg hadde blitt lurt. Men etter noen minutter begynte algoritmen å fungere. Jeg ble glad, men etterpå så jeg statistikken – min første investeringen var tapsbringende, jeg mistet 100 kroner!

De første minuttene på plattformen, og allerede store tap. Men neste transaksjon, så vel som de 4 som fulgte, ga meg inntekt. På noen få minutter økte saldoen min fra 2510 til 3000 kroner!”

Dag 2:

“Morgenen begynte med at jeg sjekket saldoen min, der det allerede var 5370 kroner! Tenk dere: saldoen min fordoblet seg på en dag. Jeg ønsket allerede å ta ut overskuddet, men så bestemte jeg meg for å vente en uke til.”

Dag 7:

“Jeg har ikke sjekket saldoen min på  på hele uken. Det var vanskelig, fordi jeg var redd for at pengene mine ikke lenger var der.

Men da jeg gikk inn på kontoen min, så jeg at nesten 85% av alle transaksjoner som ble gjort ga et godt overskudd. Ytterligere 15% tapte, men det lønnet seg lett. Og jeg hadde 14250 kroner på saldoen! Jeg tok ut 10 000 kroner for å gi en gave til min kone. Pengene kom innen en time, og resten av beløpet fortsatte å gi meg inntekt. Her er kontoutskriften:

Takk for at du valgte vår bank!

 fungerer virkelig! Hvis jeg ikke hadde tatt ut overskuddet, ville 2510 kroner blitt til en million på 11 uker, ifølge beregningene mine.”

Kort instruksjon om hvordan du kan begynne å tjene på Immediate Cipro Pro:

Bruk  som Erling Haaland ga.

Vent på en telefonsamtale fra plattformoperatøren for å bekrefte registreringen.

Fyll på saldo en din. Minimumsinnskudd for å få programmet i gang er 2510 kr.

Etter påfyll, vil programmet begynne å gjøre avtaler om noen få minutter.

Penger kan bli tatt ut når som helst, det krediteres kontoen innen 2-3 timer (avhenger av banken).