Joakim Lundell Immediate intal Ai Recension – bluff eller äkta? Bloggaren Joakim Lundell hotas av allvarligt straffrättsligt straffGuest Post

Bloggaren Joakim Lundell hotas av allvarligt straffrättsligt straff

Under direktsändningen av “Min sanning” bröt en allvarlig skandal ut mellan programledaren Kristian Luuk och gästen Joakim Lundell.

Under den hetsiga diskussionen ifrågasatte Kristian Luuk sanningshalten i Joakim Lundell ord och kallade henne för lögnare inför tusentals direktsända tittare. Som svar på händelsen beslutade TV-kanalens ledning att ta bort intervjun från sändningen och vägrade att kommentera situationen och programledaren Kristian Luuk beteende.

Joakim Lundell i “Min sanning”. Foto: SVT

Trots alla svårigheter beslutade vår redaktion att publicera denna intervju:

Kristian Luuk: “Du arbetar praktiskt taget inte – jag kommer aldrig att tro att du lever på en lön! För ett år sedan körde du en gammal bil och bodde i en liten lägenhet. Hur lyckades du ändra på allt detta?”

Joakim Lundell: “Bara för ett år sedan? För mig känns det som ett helt annat liv! Nu bor jag i en stuga på landet, för en månad sedan köpte jag en lägenhet att hyra ut, och jag gjorde mig av med min gamla bil för länge sedan – nu kör jag en ny Land Rover. Men jag jobbar mycket, så anklaga mig inte för att vara lat. Jag förstår din förvåning, men jag rekommenderar att du börjar leva på ett annat sätt.”

Kristian Luuk: “Det är lätt för dig att ge råd! Och jag måste slita varje dag på jobbet för att försörja min familj. Och vet du vad? Jag har alltid ont om pengar i alla fall.”

Joakim Lundell: “Vad är problemet med att börja tänka annorlunda? Acceptera att arbete inte är det enda sättet att tjäna pengar. När någon säger till mig att jag bara har tur skrattar jag dem rakt i ansiktet, för det finns faktiskt möjligheter på internet att bli ekonomiskt framgångsrik utan att behöva resa sig från soffan”

Kristian Luuk: “Så du menar att alla kan tjäna pengar som du? Jag tror inte på vad du säger…”

Efter detta uttalande blev Helena Bergström mycket arg. Hon började argumentera med Kristian Luuk samtidigt som hon visade något på sin telefon.

Joakim Lundell: “Tror du mig inte? Ge mig 3000 kr så tjänar jag en miljon på 3-4 månader! Allt beror på dig – om du vill ha det eller inte.”

Kristian Luuk: “Alla tittare såg att du visade mig webbplatsen där du tjänar pengar, kameran fångade länken! Varför gjorde du det i direktsändning? Det skulle kunna skada staten.”

Joakim Lundell: “Gör mig inte till ett monster, jag vill göra mitt bästa och öppna människors ögon för sanningen. Varför skulle någon störas av den extra inkomsten?”

Kristian Luuk: “Tänk efter: om alla börjar bli rika, vem skulle då arbeta på sjukhus, i skolor, butiker och fabriker? Vad skulle du säga om det?”

Joakim Lundell: “Jag tycker att människor ska få välja hur de tjänar sina pengar – genom att arbeta hårt hela livet eller genom att sitta i sängen en timme om dagen. Om du inte tror på vad jag säger ,kolla själv. Ge mig din telefon så registrerar jag dig på -plattformen. Låt live-tittarna förstå att det fungerar för alla och att passiv inkomst är tillgänglig för alla.”

Kristian Luuk registrerar ett konto på -plattformen

Kristian Luuk överlämnad sin telefonne, varpå Joakim Lundell registrerade ett konto åt Kristian Luuk på plattformen genom . Fem minuter senare lämnade Joakim Lundell tillbaka telefonen till Kristian Luuk.

Joakim Lundell: “Jag registrerade dig precis på Immediate intal Ai-plattformen och gjorde en minsta insättning – det är bara 3000 kr. Låt oss kolla om en halvtimme hur mycket pengar du kunde ha tjänat passivt på den här plattformen”

Kristian Luuk: “Okej, vi kollar upp det. Men hur mycket kan du egentligen tjäna på det? Och hur är det med människor för vilka 3000 kr är en stor summa? Eller tror du att alla har de pengarna?”

Joakim Lundell: “När jag fick reda på hade jag inga extra pengar själv eftersom vi hade precis gått genom pandemin och det fanns knappast några lönecheckar. Jag var tvungen att använda mitt gamla kreditkort och det var där allt började.”

Under den följande halvtimmen av intervjun ägnades tiden åt att diskutera arbete och minnas hur det var att arbeta med TV under pandemin. Efter en lång konversation återvände Joakim Lundell till ämnet om passiv inkomst.

Joakim Lundell: “Låt oss kolla ditt konto! Hur mycket lyckades du att ha tjänat under de 30 minuter som vi pratade?”

Kristian Luuk öppnade sitt konto på -plattformen och blev förvånad. På bara 30 minuter gjorde programmet 3 affärer: en av dem gav en liten inkomst, men de andra två gjorde goda vinster. Saldot ökade från 3000 kr till 3420 kronor.

Kristian Luuk: “420 kronor nettovinst! Det är ju helt otroligt!”

Screenshot från transaktioner på Kristian Luuk -plattformen

Joakim Lundell: “Föreställ dig nu hur mycket pengar som kommer att finnas i balansräkningen om en månad. Bara på bara en månad kan dessa 3000 kr förvandlas till 60 000 eller 70 000 kronor! Allt du behöver göra är att registrera dig via den , vänta på ett samtal från plattformschefen Immediate intal Ai för att aktivera ditt konto och sätta in 3000 kr.”

Kristian Luuk: “Det låter intressant! Men jag är fortfarande inte säker på att den här informationen ska vara tillgänglig för alla…”

Joakim Lundell: “Det är bara din åsikt, håll den för dig själv. Jag har inget emot att dela med mig av den här informationen om den kan hjälpa andra människor.”

Om du har turen att läsa denna artikel bör du vara medveten om att den snart kan komma att raderas, precis som det hände med denna sändning. Så spara den till Immediate intal Ai så snart som möjligt, den som tillhandahölls av Helena Bergström till vår redaktion..

En av våra nyhetsredaktörer bestämde sig för att prova denna plattform och skrev en detaljerad rapport om hans erfarenhet.

Lucas Bergström – redaktör

Dag 1:

“”Jag erkänner att jag till en början inte trodde på denna plattform. Men jag ville verkligen kolla upp den personligen. Vid tidpunkten för undersökningen hade jag inte ens pengar för minsta insättning, så jag var tvungen att använda ett kreditkort. Jag investerade framgångsrikt 3000 kr och började titta.

Föreställ dig min chock när ingenting hände efter insättningen. Jag trodde att jag hade blivit lurad. Men efter några minuter fungerade algoritmen. Jag var glad, men sedan såg jag statistiken – min första handel var en förlust på 100 kr!

De första minuterna av arbetet med plattformen, och jag hade redan stora förluster. Men redan nästa handel, samt 4 efter den, gav mig vinst. Inom några minuter växte mitt saldo från 3000 till 3471 kr!”

Dag 2:

“Morgonen började med att jag kollade mitt saldo och det var redan 5370 kr! Tänk dig: på en dag hade mitt saldo fördubblats. Jag ville redan ta ut min vinst, men bestämde mig för att vänta ytterligare en vecka.”

Dag 7:

“Under hela veckan har jag inte kollatmitt saldo på – plattformen. Det var svårt, för jag var rädd att mina pengar inte längre fanns där. Men när jag loggade in på mitt handelskonto såg jag följande bild: nästan 85 % av alla affärer var lönsamma. Ytterligare 15 % hade en förlust, men den återhämtade sig lätt. Och nu var mitt saldo 14250 kr! Jag tog ut 10000 kr för att ge en present till min fru. Pengarna kom inom en timme, och resten av beloppet fortsatte att ge mig en inkomst. Här är kontoutdraget:

officiellt kvitto från banken

Det funkar! Om jag inte hade tagit ut mina vinster skulle 3000 kr enligt mina beräkningar ha förvandlats till en miljon efter 11 veckor.

Snabb instruktion om hur du börjar tjäna pengar med Immediate intal Ai

  • Använd denna som Joakim Lundell tillhandahåller.
  • Din personliga manager kommer att kontakta dig kort efter registreringen.
  • Fyll på ditt saldo. Minsta insättning för att starta programmet är 3000 kr.
  • Kontrollera dina vinst med en personlig assistent.
  • Ta ut din inkomst till valfritt bankkort utan provision.