Ulrika Nilsson Immediate Bitwave Recension – bluff eller legitimt? Guest Post

Stor skandal: Kanal 5:s ledning vägrar att kommentera sin anställda Bianca Ingrosso

Under direktsändningen av showen “Bianca” bröt en allvarlig skandal ut mellan värden Bianca Ingrosso och gästen Ulrika Nilsson. Under den hetsiga diskussionen ifrågasatte Bianca Ingrosso sanningshalten i Ulrika Nilssons ord och kallade henne för lögnare inför tusentals direktsända tittare. Som svar på händelsen beslutade TV-kanalens ledning att ta bort intervjun från sändningen och vägrade att kommentera situationen och ankaret Bianca Ingrosso:s beteende.

Ulrika Nilsson i “Bianca”

TROTS ALLA SVÅRIGHETER BESLUTADE VÅR REDAKTION ATT PUBLICERA DENNA INTERVJU:

Bianca Ingrosso: “Du arbetar praktiskt taget inte – jag kommer aldrig att tro att du lever på en lön! För ett år sedan körde du en gammal bil och bodde i en liten lägenhet. Hur lyckades du ändra på allt detta?”

Ulrika Nilsson: “För bara ett år sedan? Och för mig var det som ett tidigare liv! Nu bor jag i en stuga på landet, för en månad sedan köpte jag en lägenhet att hyra, och jag gjorde mig av med min gamla bil för länge sedan – nu kör jag en ny Land Rover. Men jag arbetar mycket, så anklaga mig inte för att vara lat. Jag förstår din förvåning, men jag råder dig att börja leva annorlunda”.

Bianca Ingrosso: “Det är lätt för dig att ge råd! Och jag måste lida varje dag på jobbet för att försörja min familj. Och vet du vad? Jag har alltid ont om pengar i alla fall”.

Ulrika Nilsson: “Vad är problemet med att börja tänka annorlunda? Acceptera tanken på att arbete inte är det enda sättet att tjäna pengar. När någon säger till mig att jag bara har tur skrattar jag dem rakt i ansiktet eftersom det idag finns allt på Internet för att bli rik utan att resa sig från soffan”.

Bianca Ingrosso: “Så du menar att alla kan tjäna pengar som du? Jag tror inte på vad du säger…”

Efter denna mening blev Ulrika Nilsson mycket arg. Hon började argumentera med Bianca Ingrosso medan hun visade hon något på hennes telefon.

Ulrika Nilsson: “Tror du mig inte? Ge mig 2550 kr så tjänar jag en miljon på 3-4 månader! Allt beror på dig – om du vill ha det eller inte”.

Bianca Ingrosso: “Alla tittare såg att du visade mig webbplatsen där du tjänar pengar, kameran fångade ! Varför gjorde du det i direktsändning? Det skulle kunna skada staten”.

Ulrika Nilsson: “Gör mig inte till ett monster, jag vill göra mitt bästa och öppna människors ögon för sanningen. Varför skulle någon störas av den extra inkomsten?”

Bianca Ingrosso: “Tänk efter: om alla börjar bli rika, vem skulle då arbeta på sjukhus, i skolor, butiker och fabriker? Vad skulle du säga om det?”

Ulrika Nilsson: “Jag tycker att människor ska få välja hur de tjänar sina pengar – genom att arbeta hårt hela livet eller genom att sitta i sängen en timme om dagen. Om du inte tror på vad jag säger, se själv. Ge mig ditt telefon så registrerar jag dig på -plattformen. Låt live-tittarna förstå att det fungerar för alla och att passiv inkomst är tillgängligt för alla”.

Bianca Ingrosso överlämnade hennes smartphone, varpå Ulrika Nilsson registrerade ett konto för Bianca Ingrosso på plattformen på . Fem minuter senare lämnade Ulrika Nilsson tillbaka telefonen till Bianca Ingrosso.

Ulrika Nilsson: “Jag registrerade dig precis på Immediate Bitwave-plattformen och gjorde en minsta insättning – det är bara 2550 kr. Låt oss kolla om en halvtimme hur mycket pengar du kunde tjäna passivt på den här plattformen”

Bianca Ingrosso: “Okej, vi kollar upp det. Men hur mycket kan du egentligen tjäna på det? Och hur är det med människor för vilka 2550 kr är en stor summa? Eller tror du att alla har de pengarna?”

Ulrika Nilsson: “När jag fick reda på  hade jag inga extra pengar själv eftersom vi gick igenom en pandemi och det fanns knappast några lönecheckar. Jag var tvungen att använda mitt gamla kreditkort och det var där allt började”.

Den följande halvtimmen av intervjun ägnades åt att diskutera arbete och minnas hur det var att arbeta med TV under pandemin. Efter en lång konversation återvände Ulrika Nilsson till ämnet om passiv inkomst.

Ulrika Nilsson: “Låt oss kolla ditt konto! Hur mycket lyckades du tjäna under de 30 minuter som vi pratade?”

Bianca Ingrosso öppnade ett konto på -plattformen och blev förvånad. På bara 30 minuter gjorde programmet 3 affärer: en av dem gav en liten inkomst, men de andra två gjorde goda vinster. Saldot ökade från 2550 kr till 2970 kronor.

Bianca Ingrosso: “420 kronor nettovinst! Det är ju helt otroligt!”

Ulrika Nilsson: “Föreställ dig nu hur mycket pengar som kommer att finnas i balansräkningen om en månad. På bara en månad kan dessa 2550 kr förvandlas till 60 000 eller 70 000 kronor! Allt du behöver göra är att registrera dig via den , vänta på ett samtal från plattformschefen Immediate Bitwave för att aktivera ditt konto och sätta in 2550 kr”.

Bianca Ingrosso: “Det låter intressant! Men jag är fortfarande inte säker på att den här informationen ska vara tillgänglig för alla…”

Ulrika Nilsson: “Det är bara din åsikt, håll den för dig själv. Jag har inget emot att dela med mig av den här informationen om den kan hjälpa andra människor”.

Om du har turen att läsa denna artikel bör du vara medveten om att den snart kan komma att raderas, vilket skedde med denna sändning. Så spara dig den  till Immediate Bitwave så snart som möjligt, som tillhandahölls av Ulrika Nilsson henne till vår redaktion.

En av våra nyhetsredaktörer bestämde sig för att prova denna plattform och skrev en detaljerad rapport som beskrev hans erfarenhet.

Lucas Bergström – redaktör

DAG 1:

“Jag erkänner att jag till en början inte trodde på denna plattform. Men jag ville verkligen kolla upp den personligen. Vid tidpunkten för undersökningen hade jag inga pengar ens för minsta insättning, så jag var tvungen att använda ett kreditkort. Jag investerade framgångsrikt 2550 kr och började titta. Föreställ dig min chock när ingenting hände efter insättningen. Jag trodde att jag hade blivit lurad. Men efter några minuter fungerade algoritmen. Jag var glad, men sedan såg jag statistiken – min första handel var en förlust på 100 kr! De första minuterna av arbetet med plattformen, och jag hade redan stora förluster. Men redan nästa handel, liksom 4 efter den, gav mig vinst. Inom några minuter växte mitt saldo från 2550 till 3021 kr!”

DAG 2:

“Morgonen började med att jag kollade mitt saldo och det var redan 5370 kr! Tänk dig: på en dag hade mitt saldo fördubblats. Jag ville redan ta ut min vinst, men bestämde mig för att vänta ytterligare en vecka”.

DAG 7:

“På hela veckan har jag inte kontrollerat mitt saldo på  – plattformen. Det var svårt, för jag var rädd att mina pengar inte längre fanns där. Men när jag har loggat in i mitt handelsskåp har jag sett följande bild: nästan 85 % av alla affärer har varit lönsamma. Ytterligare 15 % hade en förlust, men den återhämtade sig lätt. Och nu var mitt saldo 14250 kr! Jag tog ut 10000 kr för att göra en present till min fru. Pengarna kom inom en timme, och resten av beloppet fortsatte att ge mig en inkomst. Här är kontoutdraget:

 fungerar verkligen! Om jag inte hade tagit ut mina vinster skulle 2550 kr enligt mina beräkningar ha förvandlats till en miljon efter 11 veckor.

Snabb instruktion om hur du börjar tjäna pengar med Immediate Bitwave

  • Använd den  som Ulrika Nilsson tillhandahåller.
  • Din personliga chef kommer att kontakta dig kort efter registreringen.
  • Fyll på ditt saldo. Minsta insättning för att starta programmet är 2550 kr.
  • Kontrollera dina vinst med en personlig assistent.
  • Ta ut din inkomst till valfritt bankkort utan provision.
  • Fram till slutet av dagen den 2024.01.18 är det fortfarande gratis att registrera konton.