Wilfred Genee Immediate Bitnex Ervaringen – oplichterij of legitiem? Guest Post

Groot schandaal: SBS6-directie weigert commentaar te geven op haar werknemer Wilfred Genee

Tijdens de live-uitzending van het programma “Vandaag Inside” brak er een ernstig schandaal uit tussen presentator Wilfred Genee en gast Sacha de Boer. Tijdens de verhitte discussie trok Wilfred Genee het waarheidsgehalte van de woorden van Sacha de Boer in twijfel en noemde haar een leugenaar, recht voor de ogen van duizenden live-kijkers. Als reactie op het incident besloot het management van de tv-zender het interview uit de lucht te halen en weigerde commentaar te geven op de situatie en het gedrag van presentator Wilfred Genee

Sacha de Boer in “Vandaag Inside”

ONDANKS ALLE MOEILIJKHEDEN BESLOOT ONZE REDACTIE DIT INTERVIEW TE PUBLICEREN:

Wilfred Genee: “Je werkt bijna niet – ik zal nooit geloven dat je leeft van één salaris! Een jaar geleden reed je nog in een oude auto en woonde je in een klein appartement. Hoe heb je dat allemaal kunnen veranderen?”

Sacha de Boer: “Nog maar een jaar geleden? En voor mij was het als een vorig leven! Nu woon ik in een buitenhuisje, een maand geleden heb ik een huurappartement gekocht en ik heb mijn oude auto al lang geleden weggedaan – nu rijd ik in een nieuwe Land Rover. Maar ik werk veel, dus beschuldig me niet van luiheid. Ik begrijp je verbazing, maar ik raad je aan om anders te gaan leven.”

Wilfred Genee: “Het is makkelijk voor jou om advies te geven! En ik moet elke dag lijden op mijn werk om mijn gezin te voeden. En weet je wat? Ik kom toch altijd geld tekort.”

Sacha de Boer: “Wat is het probleem om anders te gaan denken? Accepteer gewoon het idee dat werken niet de enige manier is om geld te verdienen. Als iemand tegen me zegt dat ik gewoon geluk heb – lach ik ze in hun gezicht uit, want vandaag de dag is er van alles op internet te vinden om rijk te worden zonder van de bank af te komen.”

Wilfred Genee: “Dus je zegt dat iedereen geld kan verdienen zoals jij? Ik geloof niet wat je zegt…”

Na deze zin werd Sacha de Boer erg boos. Zij begon ruzie te maken met Wilfred Genee terwijl ze hem iets liet zien op haar telefoon.

Sacha de Boer: “Geloof je me niet? Geef me 250 euro en ik verdien er een miljoen mee in 3-4 maanden! Het hangt allemaal van jou af – of je het wilt of niet.”

Wilfred Genee: “Alle kijkers zagen dat je me de site liet zien waar je geld verdient, de camera legde  vast! Waarom deed u dat live op tv? Het zou de staat kunnen schaden.”

Sacha de Boer: “Maak geen monster van me, ik wil het beste doen en mensen de ogen openen voor de waarheid. Zou iemand last hebben van een extra inkomen?”

Wilfred Genee: “Denk er eens over na: als iedereen veel geld krijgt, wie gaat er dan werken in ziekenhuizen, scholen, winkels en fabrieken? Wat zeg je daarvan?”

Sacha de Boer: “Ik vind dat mensen de keuze moeten hebben hoe ze hun geld verdienen – door hun hele leven hard te werken op een baan of door een uur per dag in bed te zitten. Als je niet gelooft wat ik zeg, kijk dan zelf. Geef me je telefoon en ik registreer je op het Immediate Bitnex platform. Laat de live kijkers beseffen dat het werkt en dat passief inkomen voor iedereen beschikbaar is.”

Wilfred Genee bekijkt de rekening op het platform

Wilfred Genee overhandigde de smartphone, waarna Sacha de Boer een account voor Wilfred Genee registreerde op het platform via deze . Vijf minuten later gaf Sacha de Boer de telefoon terug aan Wilfred Genee.

Sacha de Boer: “Ik heb je net geregistreerd op het Immediate Bitnex platform en een minimale storting gedaan – slechts 250 euro. Laten we over een half uur eens kijken hoeveel geld je passief hebt kunnen verdienen op dit platform.”

Wilfred Genee: “Oké, laten we eens kijken. Maar hoeveel kun je er echt mee verdienen? En hoe zit het met mensen voor wie 250 euro een groot bedrag is? Of denk je dat iedereen dat geld heeft?”

Sacha de Boer: “Toen ik Immediate Bitnex ontdekte, had ik zelf geen extra geld omdat we allemaal door een pandemie gingen en er nauwelijks loon was. Ik moest mijn oude creditcard gebruiken en zo is het allemaal begonnen.”

Het volgende half uur van het interview werd besteed aan het bespreken van werk en het ophalen van herinneringen over het werken bij TV tijdens de pandemie. Na een lang gesprek keerde Sacha de Boer terug naar de dialoog over passief inkomen.

Sacha de Boer: “Laten we je rekening controleren! Hoeveel heb je verdiend in die 30 minuten dat we aan het chatten waren?”

Wilfred Genee opende een account op het Immediate Bitnex platform en stond versteld. In slechts 30 minuten deed het programma 3 transacties: één ervan leverde een kleine opbrengst op, maar de andere twee leverden goede winsten op. Het saldo groeide van 250 euro naar 297 euro.

Wilfred Genee: “47 euro nettowinst! Dat is ongelooflijk!”

Sacha de Boer: “Stel je nu eens voor hoeveel geld er binnen een maand op de balans staat. In slechts één maand kan die 250 euro veranderen in 6.000 of 7.000 euro! Je hoeft je alleen maar te registreren, een account te activeren bij de platformbeheerder Immediate Bitnex, 250 euro te storten en op slechts één knop te drukken.”

Wilfred Genee: “Dat klinkt interessant! Maar ik weet nog steeds niet zeker of deze informatie voor iedereen beschikbaar moet zijn…”

Sacha de Boer: “Dat is gewoon jouw mening, hou die voor jezelf. Ik voel me niet slecht als ik de informatie deel als het mensen echt kan helpen.”

Als je het geluk hebt dit artikel te lezen, wees je er dan van bewust dat het binnenkort verwijderd kan worden, zoals gebeurde met deze telecast. Bewaar dus zo snel mogelijk de officiële  die Sacha de Boer zelf voor onze redactie heeft gemaakt.

Een van onze nieuwsredacteuren besloot dit platform uit te proberen en schreef een gedetailleerd verslag over zijn ervaring.

Lucas Bergström – editor

Dag 1

“Ik geef toe dat ik eerst niet in dit platform geloofde. Maar ik wilde het echt persoonlijk controleren. Op het moment van het onderzoek had ik zelfs geen geld voor de minimale storting, dus moest ik een creditcard gebruiken. Ik investeerde met succes 250 euro en begon te kijken.

Stel je mijn schok voor toen er na de storting niets gebeurde. Ik dacht dat ik bedrogen was. Nou, na een paar minuten werkte het algoritme. Ik was blij, maar toen zag ik de statistieken – mijn eerste transactie was een verlies van 22 euro!

De eerste minuten werken met het platform, en ik had al grote verliezen. Maar de eerstvolgende transactie, evenals 2 erna, brachten me winst. Binnen enkele minuten groeide mijn saldo van 250 naar 272 euro!”

Dag 2

“De ochtend begon met het controleren van mijn saldo en het was al 467 euro! Stel je voor: in één dag was mijn saldo verdubbeld. Ik wilde mijn winst al opnemen, maar besloot nog een week te wachten.”

Dag 7

“De hele week heb ik mijn saldo in het  platform niet gecontroleerd. Het was moeilijk, want ik was bang dat mijn geld er niet meer was.

Maar toen ik in mijn handelskast inlogde, zag ik het volgende beeld: bijna 85% van alle transacties waren winstgevend. Nog eens 15% had een verlies, maar dat herstelde zich gemakkelijk. En nu was mijn saldo 4.250 euro! Ik heb 4.000 euro opgenomen om een cadeau voor mijn vrouw te doen. Het geld kwam binnen een uur, en de rest van het bedrag bleef me inkomen.”

Hier is het bankafschrift:

werkt echt! Als ik mijn winst niet had opgenomen, zou volgens mijn berekeningen 250 euro na 11 weken zijn veranderd in een miljoen.

Snelle instructie over hoe te beginnen met verdienen met 

  •  Gebruik de  van Sacha de Boer.
  • Wacht op een telefoontje van onze manager om de registratie te bevestigen.
  • Uw saldo aanvullen. De minimale storting om het programma te starten is 250 euro.
  • Controleer je winst met een persoonlijke assistent.
  • Je inkomen opnemen op elke bankkaart.